Met veel plezier sturen wij je hierbij de eerste nieuwsflits van Klaren Agencies. Met deze nieuwsflitsen willen we je graag inspireren en informeren. In deze eerste editie vertellen we je over het Marriott hotel in Den Haag, waar gekozen is voor Hammer Colortec tapijt. Ook kun je lezen wat de nieuwste ontwikkelingen zijn bij Ntgrate, Kymo en Hammer.

Met vriendelijke groet,
Harold Klaren
HAMMER COLORTEC VOOR MARRIOTT DEN HAAG


Dit jaar hebben we het tapijt geleverd voor The Hague Marriott, het grootste hotel van Den Haag. In fases is er meer dan 10.000m2 geplaatst in de kamers, suites, gangen, executive lounge, fitness area, meetings rooms en het restaurant. Er is gekozen voor verschillende kwaliteiten in poolgewicht variërend van 1100 tot 1800 gr/m2.

Colortec wordt veel toegepast in de hospitality sector. Deze custom made Hammerkwaliteit ligt wereldwijd in een groot aantal 4 en 5 sterren hotels. Zo is Hammer Carpets 'approved supplier' voor hotelketens als Rezidor, Hilton, Marriott, Nordic Choice en Accor.

Exucutive Lounge Mariott Den Haag - ontwerp Ara Design
HAMMER COLORTEC
custom carpet design

 
Ontwerp je eigen tapijt! Het Deense Hammer Carpets werkt met de geavanceerde Colortec technologie. Hammer's doel is het leveren van de beste kwaliteit en flexibiliteit in projecttapijt. Op de foto staat Hammer Colortec 1500, in het Radisson Blu Amsterdam, naar een ontwerp van Edward van Vliet.
Stuur mij het Colortec stalenboek
KYMO
floorwear®
 
Het Duitse label Kymo ontwerpt en produceert eigentijdse floorwear®. Kymo's motto 'GO ON. AND CREATE' kenmerkt zich door een design georiënteerde, jonge en frisse aanpak. Kymo’s vloerkleden zijn handgemaakt. Op de afbeelding staat The Mashup Pure Edition Antique, capri blue.
Stuur mij de Kymo catalogus toe
INTGRATE®
premium woven vinyl
 
Ntgrate® is een verfijnde, slijtvaste vloerbekleding in geweven vinyl. Het is de oplossing voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Deze vloerbekleding biedt zeer hoog comfort met het grootste onderhoudsgemak. Ntgrate® is leverbaar in tegels, banen en Klic-systeem. Op de foto staat Ntgrate Brave Jean.
Stuur mij het Ntgrate stalenboek


Harold Klaren | 0653904105 
harold@klaren-agencies.nl

Liset Nab | 0683125137
liset@klaren-agencies.nl

www.klaren-agencies.nlKlaren Agencies is al 40 jaar specialist in producten voor op de vloer. In ons assortiment vind je tapijt, tapijttegels, vloerkleden en geweven vinyl. Van een aantal gerenommeerde merken hebben wij het exclusieve agentschap voor de Nederlandse markt.

De merken die Klaren Agencies vertegenwoordigt hebben een zeer uitgebreide standaardcollectie. De stalen zijn online te bestellen via onze website:
www.klaren-agencies.nl . Speciale kleur- of dessinwensen? Neem dan zeker contact met ons op.In samenwerking met onze fabrikanten realiseren wij artikelen op maat.