Met veel plezier sturen wij je hierbij de nieuwsflits van Klaren Agencies. Hiermee willen we je graag inspireren en informeren. In deze editie vertellen we je over RVDB in Amsterdam, waar gekozen is voor Ntgrate® Brave Bill - premium woven vinyl. Ook kun je lezen wat de nieuwste ontwikkelingen zijn bij Ntgrate®, Kymo en Hammer.

Met vriendelijke groet,
Harold Klaren
Ntgrate® premium woven vinyl - RVDB, Amsterdam

Heyligers Design + Projects heeft de nieuwe werkvloer voor
het kantoor van RVDB in Amsterdam ontworpen. In dit project is
Brave Bill van Ntgrate® toegepast in tegels. De
Ntgrate® tegels zijn
geleverd en geplaatst door Vallen Living.


Ntgrate® is een verfijnde, slijtvaste vloerbekleding in geweven vinyl.
Het is de oplossing voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Deze vloerbekleding biedt zeer hoog comfort met het grootste onderhoudsgemak.


Klik hier voor meer info over dit project.

 

Stuur mij het Ntgrate stalenboek
Exucutive Lounge Mariott Den Haag - ontwerp Ara Design
THE ATELIER
 

In een atelier komen inspiratie en creativiteit samen. Met THE ATELIER geeft Kymo je de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Kymo levert je de tools om jouw ideeën om te zetten in unieke eigen producten. De experts van Kymo zorgen er vervolgens voor dat dit resulteert in een uniek handgemaakt tapijt.
Stuur mij info over Kymo THE ATELIER
DESIGN DISTRICT
 
Hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland is weer terug in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De indrukwekkende Van Nelle Fabriek heeft nog steeds een enorme aantrekkingskracht en staat inmiddels zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dit jaar tonen wij op onze stand Ntgrate® premium woven vinyl en Kymo FLOORWEAR®. Design District opent haar deuren op 7, 8 en 9 juni 2017.
HAMMER

Het Deense Hammer Carpets ontwikkelt en produceert tapijt voor kantoor-, hotel- en winkelinterieurs. De vloerbedekking wordt gemaakt op Colortec en Flatweave machines. Voor Colortec is de hospitality sector de belangrijkste doelgroep. Eigen dessins worden geleverd in een garen geverfde kwaliteit. De Flatweave collectie wordt met name toegepast in kantoor- en winkelinterieurs. Dit product is ongekend sterk en heeft een minimalistische uitstraling.
Stuur mij de Hammer stalenboeken


Harold Klaren | 0653904105 
harold@klaren-agencies.nl

Liset Nab | 0683125137
liset@klaren-agencies.nl

www.klaren-agencies.nlKlaren Agencies is al 40 jaar specialist in producten voor op de vloer. In ons assortiment vind je tapijt, tapijttegels, vloerkleden en geweven vinyl. Van een aantal gerenommeerde merken hebben wij het exclusieve agentschap voor de Nederlandse markt.

De merken die Klaren Agencies vertegenwoordigt hebben een zeer uitgebreide standaardcollectie. De stalen zijn online te bestellen via onze website:
www.klaren-agencies.nl . Speciale kleur- of dessinwensen? Neem dan zeker contact met ons op.In samenwerking met onze fabrikanten realiseren wij artikelen op maat.