Met veel plezier sturen wij je hierbij de nieuwsflits van Klaren Agencies. Met deze nieuwsflitsen willen we je graag inspireren en informeren over onze vloerencollectie. In deze editie: onze nieuwe website, 
de akoestische oplossing van Ntgrate en Kymo vloerkeed bij Randstad in Diemen. En het is de laatste mogelijkheid om gratis vouchers voor Design District aan te vragen. We hopen je daar te zien op onze stand!

Met vriendelijke groet,
Klaren Agencies
Harold Klaren
NIEUWE WEBSITE KLAREN AGENCIES

We hebben een nieuwe website !
Op de homepage vind je een selectie van projectfoto's. Via het menu rechtsboven (de hamburger) selecteer je de gewenste pagina. Bij 'merken' kun je direct naar de websites van de fabrikanten die wij in Nederland vertegenwoordigen. Op zoek naar een product uit onze standaardcollectie? Ga naar 'staalaanvragen'. Je kunt zoeken op kleur, artikel, merk en productsoort. De stalen zijn kosteloos te bestellen. Ook de brochures van onze collectie zijn via de webstie te openen. Laat je inspireren door de kleuren, materialen en dessins.

Open de nieuwe website
Exucutive Lounge Mariott Den Haag - ontwerp Ara Design

DESIGN DISTRICT

Na 5 mooie jaren bij Taets in Zaandam, keert Design District terug naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, waar het evenement van 2004 tot 2011 al plaats had onder de naam 100% Design. De indrukwekkende Van Nelle Fabriek heeft nog steeds een enorme aantrekkingskracht en staat inmiddels zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst! Op 7, 8 en 9 juni presenteren wij de collecties van Kymo FLOORWEAR® en Ntgrate® premium woven vinyl. Je vindt ons op standnummer S41. Via de onderstaande button kun je tot 5 juni gratis entreekaarten bestellen. Tot Design District!

Bestel hier uw gratis toegangskaarten
NTGRATE WHISPER

Op Design District introduceren wij de akoestische oplossing van Ntgrate: Whisper. Een combinatie van een pvc schuimlaag van 2.5 mm als backing en ‘Topgrate®’ als bovenlaag. Dit eindproduct is akoestisch hoog isolerend, onderhoudsvriendelijk en heeft een hoge slijtweerstand. Ntgrate is hierdoor uitermate geschikt voor intensief gebruik.
Stuur mij informatie over Ntgrate Whisper
KYMO BIJ RANDSTAD

Kymo ontwerpt en produceert eigentijdse FLOORWEAR®. Kymo's motto 'GO ON. AND CREATE' kenmerkt zich door een design georiënteerde, jonge en frisse aanpak. Kymo’s vloerkleden zijn handgemaakt. Op de afbeelding staat Kymo SG Northern Soul in de kleur ocean blend. Het vloerkleed is geleverd door DFS BV bij het hoofdkantoor van Randstad in Diemen. Het interieurontwerp is van OTH architecten en Quist Wintermans Architekten.
Stuur mij de Kymo catalogus 2016/2017


Harold Klaren | 0653904105 
harold@klaren-agencies.nl

Liset Nab | 0683125137
liset@klaren-agencies.nl

www.klaren-agencies.nlKlaren Agencies is al 40 jaar specialist in producten voor op de vloer. In ons assortiment vind je tapijt, tapijttegels, vloerkleden en geweven vinyl. Van een aantal gerenommeerde merken hebben wij het exclusieve agentschap voor de Nederlandse markt.

De merken die Klaren Agencies vertegenwoordigt hebben een zeer uitgebreide standaardcollectie. De stalen zijn online te bestellen via onze website:
www.klaren-agencies.nl . Speciale kleur- of dessinwensen? Neem dan zeker contact met ons op.In samenwerking met onze fabrikanten realiseren wij artikelen op maat.