Met veel plezier sturen wij je hierbij de nieuwsflits van Klaren Agencies. Met deze nieuwsflits willen we je graag inspireren en informeren over onze vloerencollectie. In deze editie lees je over de recente projecten: Kymo bij Cascala, Ntgrate bij Tribes en Hammer Carpets op MS Carissima. Wij wensen je veel leesplezier en alvast een fijne zomervakantie!

Met vriendelijke groet,
Klaren Agencies
 
KYMO BIJ CASCALA DELFT
Kymo ontwerpt en produceert eigentijdse FLOORWEAR®. Kymo's motto 'GO ON
AND CREATE' kenmerkt  zich door een design georiënteerde, jonge en frisse aanpak.
Kymo’s vloerkleden zijn handgemaakt. Op de afbeelding ligt het vloerkleed Mark 2
Viscose in de kleur lagoon. Het interieurontwerp bij Cascala is van Van Waay en
Soetekouw.
Klik hier voor
meer informatie over het project.
 
Exucutive Lounge Mariott Den Haag - ontwerp Ara Design
HAMMER OP MS CARISSIMA
 
Hammer Carpets ontwikkelt en produceert hoogwaardig tapijt voor de hospitality- en marine sector. Met Colortec biedt Hammer een custom made tapijt vanaf 100m2. Naast een textiele backing levert Hammer ook een vilten variant. Deze fungeert als geïnteregeerd ondertapijt.  Hammer Colortec is IMO gecertificeerd. Het artikel is garen geverfd. Dit geeft een duidelijk contrast tussen de kleuren. Op de foto zie je Hammer Colortec 1500 toegepast in het scheepsinterieur van MS Carissima van de Triana Group. Het ontwerp is van Mdesigns uit Schoonhoven. Klik hier voor meer informatie.
Stuur mij de Hammer Colortec catalogus
NTGRATE WHISPER                           
 
Ntgrate heeft haar gamma onlangs uitgebreid met ‘Whisper’. Een innovatieve akoestische backing van een 2,5 mm dikke pvc schuimlaag gecombineerd met ‘Topgrate®’ als bovenlaag. De combinatie van beide materialen brengt een eindproduct dat akoestisch hoog isolerend is. Tevens is het onderhoudsvriendelijk en heeft het een zeer hoge slijtweerstand. Ntgrate heeft ook een unieke uitstraling. Diverse designs, kleuren, legpatronen en vormen bieden de architect een ongekende vrijheid in het vloerontwerp.  
Stuur mij informatie over Ntgrate Whisper
NTGRATE BIJ TRIBES AMSTERDAM
 
Ntgrate is een verfijnde, slijtvaste vloerbedekking in geweven vinyl. Het is de oplossing voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Deze vloerbekleding biedt zeer hoog comfort met het grootste onderhouds-gemak. Ntgrate is leverbaar in tegels, banen en Klic-systeem. Bij Tribes op de Amsterdamse Zuidas is Ntgrate Brave kleur Sam in tegels gelegd. De tegels zijn geleverd en geplaatst door Van der Linde Interieur uit Bleiswijk.
Stuur mij het stalenboek van Ntgrate
 

 
Harold Klaren | 0653904105 
harold@klaren-agencies.nl

Liset Nab | 0683125137
liset@klaren-agencies.nl

www.klaren-agencies.nl
 

Klaren Agencies is al 40 jaar specialist in producten voor op de vloer. In ons assortiment vind je tapijt, tapijttegels, vloerkleden en geweven vinyl. Op de Nederlandse markt zijn wij exclusief agent voor Kymo, Ntgrate, Hammer Carpets, Dura en Filzfabrik Fulda. Deze fabrikanten hebben een zeer uitgebreide standaardcollectie. De stalen zijn hier online te bestellen.


Speciale kleur- of design wensen? Neem dan zeker contact met ons op.
In samenwerking met onze fabrikanten realiseren wij artikelen op maat.